Arriba a Palma l’exposició Mediterrani, el nostre mar com mai l’has vist.

03/02/2016

Prepara't per experimentar i conèixer el Mediterrani com mai no ho has fet, per endinsar-te en un banc de tonyines, veure amb els teus propis ulls l'evolució de la crisi salina o descobrir quins són els perills reals que amenacen el futur del nostre mar. Des del 4 de febrer fins al 8 de maig pots visitar l’exposició “Mediterrani, el nostre mar com mai l’has vist” a CaixaForum Palma, i gaudir de l’experiència de descobrir el Mediterrani com un àrea biològicament fascinant.

"Mediterrani" és molt més que una exposició sobre vida marina. És una porta oberta a la reflexió sobre la relació que tenim amb el mar i sobre com cal actuar davant d'un fet objectiu: la superpoblació de les costes i la limitada capacitat de renovació del Mediterrani han fet que sigui una zona amb uns nivells de contaminació i d'espècies en perill d'extinció dels més alts del món.

La visita a l'exposició et permetrà conèixer quin ha estat el passat d'aquest mar, comprovar quin n'és el present i veure quins reptes se'ns plantegen per a la seva sostenibilitat pensant en el futur.

La sostenibilitat del Mare Nostrum és, sens dubte, un repte important; amb la teva visita a aquesta exposició canviarà la teva manera de mirar el nostre mar.

Més informació a l'agenda de CaixaForum Palma 

Compartir aquesta entrada