Inaugurada l'exposició MEDCLICPHOTO

20/09/2016

L'exposició MEDCLICPHOTO es va obrir al públic el passat dissabte 17 de setembre amb motiu de la Nit de l'Art 2016. Fou inaugurada per la directora de CaixaForum Palma, Margarita Pérez-Villegas, i el director de l'ICTS SOCIB, Joaquín Tintoré, que va remarcar la necessitat d'una gestió sostenible dels oceans basada en la ciència per a preservar la salut i la bellesa del mar per a les futures generacions. Aquestes afirmacions connecten amb el lema del Dia Mundial dels Oceans 2016: "Uns oceans sans, un planeta sa" que ha marcat aquesta primera edició del concurs.

Aquesta mostra fotogràfica està formada per un total de 21 fotografies seleccionades entre les finalistes del concurs MEDCLICPHOTO i les guanyadores de cada categoria. El resultat és una mirada diferent de la mar, on a més de prevaler el component estètic, es posa en relleu el seu valor ambiental, etnogràfic i lúdic.

La inauguració va comptar amb la participació dels visitants de totes les edats que van mostrar un gran interès per unes imatges que els van permetre submergir-se en aigües de diferents tonalitats, apreciar els diferents colors de les platges arenoses, veure com les roques amb l'aigua adquireixen la brillantor de les joies o admirar la connexió del mar amb el cel estelat.

La mostra romandrà oberta al públic durant els següents 15 dies. Fins al 2 d'octubre els visitants gaudiran d'una visió estètica de l'oceà a CaixaForum Palma.

Compartir aquesta entrada