Explorar el Mediterrani de forma lúdica i interactiva ja és possible gràcies a www.medclic.es.

15/12/2015

Aquest web es converteix en un espai de comunicació, interactiu i divulgatiu, que contribueix a l'apropament de la societat a les noves tecnologies d'observació marina i costanera de la mà de la ICTS SOCIB i l'Obra Social "la Caixa".

La Mediterrània, aquest petit punt blau tancat entre tres continents, és un laboratori oceànic a petita escala, on els processos físics dels grans oceans ocorren a la Mediterrània a una escala menor, convertint-se en el sistema ideal per monitoritzar i així comprendre i preservar millor els nostres mars. Aquesta és la tasca que realitza la ICTS SOCIB gràcies al seu sistema d'observació, un sistema que gràcies a Medclic, podem descobrir i accedir a les seves dades en temps real, de forma fàcil i intuïtiva.
Medclic, a més de facilitar l'accés a les dades pretén potenciar el seu ús educacional mitjançant accions divulgatives i de foment de la cultura científica.

Per això, Medclic pretén ser una eina que permeti apropar la ciència i la tecnologia a l'aula, a través de continguts educatius, visites guiades a les infraestructures d'observació i propostes didàctiques per fomentar l'interès pel coneixement de la Mediterrània.

Endinsa't en un mar de ciència i coneixement amb www.medclic.es

 

Compartir aquesta entrada