MEDCLIC: EL MEDITERRANI A UN CLIC

Et convidem a submergir-te en un mar d'informació gràcies al sistema multiplataforma que actualment està monitoritzant el Mediterrani Occidental, obtenint dades, en temps real, accessibles a tota la societat.  

Explora els diferents sistemes d'observació, coneix la predicció de temperatura i onatge, i descobreix la importància de la investigació oceanogràfica.

EL PROJECTE

L'Obra Social "la Caixa" i la ICTS SOCIB han posat en marxa el programa "Medclic: el Mediterrani a un clic" amb el doble objectiu d'impulsar la investigació i apropar les noves tecnologies d'observació marina i costanera a la societat.

El programa "Medclic: el Mediterrani a un clic" engloba un projecte de recerca i un projecte de divulgació científica, ambdós relacionats amb els plantejaments científics, tecnològics i divulgatius del Sistema d'Observació i Predicció Costaner de les Illes Balears (SOCIB), dirigits a potenciar una recerca d'excel·lència i un desenvolupament tecnològic que permeten avançar cap a una gestió sostenible de mars i costes, oferint respostes a les necessitats de la societat.

 

SISTEMES D'OBSERVACIÓ OCEANOGRÀFICA

La innovació tecnològica ha contribuït al desenvolupament de sistemes multiplataforma d'observació marina i costanera. Aquests sistemes ofereixen dades de manera constant i integrada, assegurant la disponibilitat en temps real per als investigadors i la societat.

Sistemes d'Observació i Gestió de Dades

L'actualitat del SOCIB