AVÍS LEGAL

Gràcies pel teu interès per "MEDCLIC, el Mediterrani a un clic"! un web desenvolupada pel SOCIB.

El web MEDCLIC (www.medclic.es) està dissenyada per al públic general, especialment per a la comunitat educativa.

SOCIB t’informa que el fet d’accedir a les aplicacions mòbil i web MEDCLIC i d’usar-les està subjecte als termes que es detallen en aquest avís legal. 

L’accés al web MEDCLIC i l’ús que se’n pugui fer són responsabilitat exclusivament de l’usuari. SOCIB no es fa responsable de cap conseqüència, dany o perjudici que puguin derivar-se d’aquest accés o ús, amb l’excepció de totes les actuacions que resultin de l’aplicació de les disposicions legals a les quals hagi de sotmetre’s l’estricte exercici de les seves competències.

SOCIB pot, en qualsevol moment i sense necessitat d’avís previ, modificar i actualitzar la informació continguda al web MEDCLIC o la seva configuració o presentació.

Tret que s’indiqui altrament, tots els drets de propietat intel·lectual del web MEDCLIC, el seu disseny gràfic i els codis que conté són propietat de SOCIB. La reproducció, la distribució, la comercialització o la transformació no autoritzades d’aquestes obres constitueixen una infracció dels drets de propietat intel·lectual de SOCIB. Se n’autoritza l’ús estrictament privat i per a finalitats docents, sempre que se citi la font de SOCIB de la qual s’hagi obtingut.

Totes les marques o signes distintius de qualsevol classe continguts al web MEDCLIC estan protegits per la llei.

Els perjudicis ocasionats en els drets de propietat intel·lectual i industrial de SOCIB poden donar lloc a l’exercici de les accions que legalment corresponguin i, si escau, a les responsabilitats que se’n derivin.

No t’estiguis de contactar amb nosaltres si tens alguna pregunta o si vols rebre informació sobre les activitats, els recursos educatius i les novetats de SOCIB a través del correu electrònic info@socib.es. El teu contacte passarà a formar part de la nostra base de dades. D’acord amb el que estableix l’article 5 de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, les dades facilitades seran incloses en un fitxer del qual és titular el Consorci per al Disseny, la Construcció, l’Equipament i l’Explotació del Sistema d’Observació Costaner de les Illes Balears (SOCIB), la finalitat del qual és la gestió d’activitats relacionades amb la promoció, la difusió i la divulgació de les ciències marines i l’oceanografia. SOCIB té el domicili social al Parc Bit, Edifici Naorte, bloc A, 2a pl., pta. 3, Palma (Espanya). 


Galetes utilitzades en aquest lloc web 


Seguint les directrius de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, detallem l’ús de galetes (cookies) que fa la pàgina web de MEDCLIC amb la finalitat d’informar-vos-en amb la màxima exactitud possible. 

Aquest lloc web utilitza les galetes següents de tercers: 

- Google Analytics: emmagatzema galetes per poder elaborar estadístiques sobre el tràfic i el volum de visites d’aquesta web. En utilitzar aquest lloc web consentiu el tractament de la vostra informació per part de Google. Per tant, podeu exercir qualsevol dret en aquest sentit comunicant-vos directament amb Google. 

-Xarxes socials: cada xarxa social utilitza les seves pròpies galetes perquè pugueu fer clic en botons com “M’agrada” o “Compartir”.

En qualsevol moment podeu exercir el dret de desactivació o eliminació de galetes d’aquest lloc web. Aquestes accions es fan de manera diferent en funció del navegador que utilitzeu. 
 

Ni aquesta web ni els seus representants legals no es fan responsables ni del contingut ni de la veracitat de les polítiques de privacitat que puguin tenir els tercers esmentats en aquesta política de galetes. 

Els navegadors web són eines encarregades d’emmagatzemar les galetes. Des d’aquí heu d’exercir el vostre dret a eliminar-les o desactivar-les. Ni aquesta web ni els seus representants legals no poden garantir la correcta o incorrecta manipulació de les galetes per part dels esmentats navegadors. 

En alguns casos és necessari instal·lar galetes perquè el navegador torni a tenir en compte la vostra decisió de no acceptar-les.