APP MEDCLIC KIDS és una aplicació educativa adreçada a petits oceanògrafs de 3 a 6 anys, desenvolupada pel Sistema d'Observació i Predicció Costaner de les Illes Balears (SOCIB) en el marc del projecte "MEDCLIC, el Mediterrani a un clic" en col·laboració amb la Fundació “la Caixa”.

Gratuïta i sense publicitat, està composta per una escena interactiva, a més de trencaclosques i jocs de memòria i de vocabulari relacionat amb l’oceanografia. En l’APP MEDCLIC KIDS, en Glidi, un simpàtic planador submarí de color groc, ens explica com les tecnologies marines ens ajuden a conèixer i conservar les nostres mars. 

 

M’agrada! Com hi puc jugar? 

Fes clic i descarrega gratis el joc a:

 

COM S’HI JUGA?

Escena interactiva:

Prem els objectes que apareixen a l’escena interactiva per conèixer-ne el nom i la utilitat. A més, pots accedir als jocs prement els botons de la part superior dreta de la pantalla.
 
Botons: 

Botó trencaclosques: accedeix al joc.
Botó interrogant: accedeix al joc de vocabulari. 
Botó cartes: accedeix al joc de memòria. 
Botó signes d’exclamació: prem-lo si vols que en Glidi t’expliqui més coses sobre les seves aventures.
Botó lletra “A”: pots canviar el tipus de lletra per llegir els textos que descriuen els instruments oceanogràfics que va presentant en Glidi. Hi incloem majúscules perquè sabem que els menuts estan aprenent a llegir. 

A part de l’escena principal, l’app compta amb 3 jocs i 2 nivells de dificultat, tots ells dissenyats per millorar la memòria i l’atenció i alhora introduir els petits jugadors en el món de l’oceanografia.

Jocs:

TRENCACLOSQUES: joc que potencia la psicomotricitat fina (2 nivells de dificultat).
CERCA!: joc per reforçar el vocabulari i la comprensió (2 nivells de dificultat).
MEMÒRIA: joc que ajuda a entrenar la memòria (2 nivells de dificultat i 2 modalitats de joc en què poden participar fins a 4 jugadors). Si creus que és massa difícil, prem el botó del flotador! 


Idiomes: 

Canvia l'idioma (espanyol, català o anglès) a la pantalla d'inici.

 

Descarrega-grátis