Torna l'exposició MEDCLICPHOTO amb les seves millors imatges

12/03/2017

Les millors fotografies del certamen MEDCLIC Oceans Photo Contest tornen a les sales d'exposicions, aquest cop a l'Aula de la Mar de Palma - Sa Petrolera, en resposta a la bona acollida que anteriorment va tenir durant la inauguració al CaixaFórum Palma amb motiu de la Nit de l'Art 2016. Organitzat per Obra Social “la Caixa” i l’ICTS SOCIB, en el marc del programa “MEDCLIC, el Mediterrani a un clic”, MEDCLICPHOTO emergeix sota el lema del Dia Mundial dels Oceans 2016: "Uns oceans sans, un planeta sà”. D'aquesta manera, MEDCLICPHOTO ofereix una visió estètica de l'oceà vist a través dels l'objectius dels participants del concurs.

 

 

Les 21 fotografies exposades foren seleccionades entre les 509 presentades al certamen. Entre elles es troben les guardonades en la seva categoria i les imatges finalistes de la primera edició del concurs. Totes elles ens conviden a fer un recorregut per la mar com a temàtica central: els seus paisatges, la seva gent, la biodiversitat que recull, la seva bellesa, sense oblidar-nos del marc científic que engloba el concurs.

La mostra pretén, d'una banda, conscienciar sobre la importància d'una gestió sostenible dels oceans a escala local i global. I de l'altra, remarcar la necessitat d'aquesta gestió basada en la ciència per preservar la salut i la bellesa dels nostres oceans.

Aquesta exposició de fotografies que ens mostran la belleza del océano es pot visitar del 13 de març al 20 d'abril a l'Aula de la Mar de l'Edifici Can Salas - Sa Petrolera, c / Francesc Femenias, 1. Palma. Tel.: 971 17 66 87. 

 

Compartir aquesta entrada