Històries de la Ciència i del Mediterrani

05/02/2016

Per a conèixer el que fa especial al Mediterrani, per saber en quin estat es troba, quines són les seves amenaces actuals i el seu futur més immediat, tenim una gran oportunitat. L’ Obra Social “la Caixa” i la UCC i del CSIC a les Illes Balears ens posaran en contacte directe amb quatre investigadors que ens contaran les seves històries de ciència relacionades amb el Mediterrani.

Les tardes dels dijous de febrer a partir de les 19h, l’auditori del CaixaForum Palma es convertirà en una taverna marinera conduïda per la comunicadora Rosa Campomar, qui entrevistarà a aquests nautes contemporanis.

Dijous 11, Joaquín Tintoré explicarà com la tecnologia de la Instal·lació Científica i Tècnica Singular SOCIB que ell dirigeix permet obtenir dades de gran interès per investigadors i gestors. 

Dijous 18, el professor Enrique Macpherson (CEAB – CSIC) ens mostrarà les espècies de flora i fauna endèmiques del Mare Nostrum, una de les zones del planeta amb major biodiversitat.

I per acabar, dijous 25, el doctor David March (IMEDEA, CSIC – UIB), i Ricardo Sagarminaga, director de Kai Marine Services, tractaran la situació delicada de l’estat ambiental i de la biodiversitat marina de nostre mar. 

Més informació aquí i reserves a l’agenda del CaixaForum Palma

 

Compartir aquesta entrada