SOCIB KIDS: activitats per a petits i petites oceanògrafes

24/09/2018

Per què observem els Oceans? Com ho fem? En MEDCLIC ens preocupem per donar resposta a aquestes i altres preguntes dirigides als més petits, perquè descobreixin la importància dels oceans i com la ciència és la millor aliada per tenir cura del nostre planeta.

Per ells, aquest any i com a novetat, hem creat l'espai SOCIB KIDS que inaugurarem durant la Nit Europea de la Recerca, aquest divendres 28 de setembre de 18:00 a 21:00 a l'Escala Reial del Port de Palma. En aquest espai-taller els més petits de la casa podran descobrir l'oceanografia a través de les nostres làmines per a pintar que mostren com s'investiga l'oceà. També podran jugar amb peces de Lego amb les que construir un glider i una boia APEX, i fer en família un puzle per a conèixer tots els Instruments i tecnologies que  SOCIB utilitza per observar i recull dades del Mediterrani.

T'esperem aquest divendres 28 de setembre de 18:00 a 21:00 a l'Escala Reial del Port de Palma. L'activitat és gratuïta i està dirigida a nins i nines d'entre 3 i 8 anys acompanyats per un adult.

També pots descarregar en tu tauleta electrònica els jocs de l'App MEDCLIC KIDS (per iOS i Android) i descobrir amb Glidi, el nostre robot submarí groc, com són les tecnologies marines que ens ajuden a conèixer i conservar nostres mares i oceans.

Una Nit Europea de la Recerca per a tota la família
A més del taller infantil per a petits i petites oceanògrafes , des del SOCIB
hem organitzat visites guiades al nostre vaixell oceanogràfic i una exposició fotogràfica per apropar la tasca d'investigació que realitzem a tots els públics. També podràs conèixer de primera mà el treball que desenvolupen els nostres investigadores i investigadores mentre et prens una canya en la nostra taverna marinera.
 Estàs convidat!
• Totes les activitats són gratuïtes i no es necessària inscripció prèvia.
• Les visites al vaixell es realitzaran per estricte ordre d'arribada.
• Aperitiu i obsequi per a tots els participants.

Pot veure aquí el programa complet de la Nit de la Recerca de les Illes Balears.

Compartir aquesta entrada